Review – O.P.I nagelriemolie

29 Jan

Hee allemaal,

Zoals de meesten wel weten is een goede nagel(riem) verzorging noodzakelijk om gezonde stevige nagels te krijgen/houden. Zeker wanneer je vaak je nagels lakt is het noodzakelijk er extra aandacht aan te besteden. Vandaag daarom een review van één van mijn meest geliefde nagel verzorgingsproducten.

Zeker twee keer per week gebruik ik nagelriemolie om mijn nagels in een goede conditie te houden. Dit zorgt er voor dat je nagelriemen er verzorgt uitzien en je nagels beter groeien. De O-P-I nagelriem verzorgingsproducten zitten in een makkelijke ” pen” met bovenaan een draaiknop om zo de vloeistof tussen de haartjes van het kwastje te krijgen. Ideaal. Zo heb je nooit te veel vloeistof op je nagels en kan je gemakkelijk het kwastje over je nagels halen. De O-P-I nagelriemolie is in verschillende geuren te verkrijgen. Mijn favorieten zijn mango, strawberry en watermelon.

De nagelriemolie gaat vrij lang mee. Ik doe er gemiddeld één a twee maanden mee. Best netjes! Ik kocht de nagelriemolie voor 1,85 euro bij Nailways.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: